Bliv kunde hos TM Fabrikken

Når alt kommer til alt, er det kunderne, der spiller den vigtigste rolle for os på TM Fabrikken. Kort sagt: Kunden skal altid være i fokus! Derfor står TM Fabrikken konstant til rådighed med topmotiverede, yderst kvalificerede og uddannede medarbejdere, som alle opfatter service som en æressag.

Ikke alle kunder er ens
Vi ved, at ikke alle kunder er ens, derfor har vi heller ikke én skræddersyet model, som vi benytter, når vi booker møder eller sælger, men hver kunde har sin egen målrettede handlingsplan, der gennem enten salg eller mødebooking kan være med til at skabe vækst og fremgang for din virksomhed.

Samarbejde med 5R Marketing
Vi har et tæt samarbejde med 5R Marketing i Aarhus, som har mange års erfaring som de største i Danmark inden for outbound telemarketing.

Hvorfor vælge TM Fabrikken?

  • Vi ved, at kun det bedste er godt nok til vores kunder
  • Vi leverer den bedste kvalitet til tiden
  • Vi optimerer dine møder eller salg til målbare resultater

.

  • Vi kan varetage alle opgaver – store som små
  • Vi har mange års erfaring inden for telemarketing, salg og mødebooking

Vælg TM Fabrikken, hvis jeres salg og møder skal have absolut fokus
Vi ønsker at skabe noget nyt, hvor det ikke bare handler om at få salg i kassen, men hvor det er kunden, medarbejderen og kvaliteten i dialogen om salget eller mødet, der er med til, at netop jeres virksomhed oplever vækst på kort og langt sigt. Vi ønsker, at jeres kommende kunder får en behandling, der er jeres og vores renommé værdigt.

Kundernes ord

Telenor og TM Fabrikken har i de seneste par år haft et tæt samarbejde vedrørende outsourcing af direkte salg på B2C og B2B markedet.

Jeg har oplevet TM Fabrikken som en ung, energisk og fleksibel virksomhed. De er altid omstillingsparate og hurtige til at handle på en forespørgsel. De er gode til at kombinere deres ungdommelige og ambitiøse kultur med en professionel og solid telemarketingerfaring.

Hos TM Fabrikken føler vi os fra Telenor altid velkomne. Vi er glade for at have en kompetent sparringspartner, der leverer en stabil salgsvolume i god kvalitet måned efter måned.

Er du på udkig efter et telemarketingbureau, der skal varetage salget af dine produkter på en professionel og jordnær måde, uden på nogen måde at gå på kompromis med dit virksomheds omdømme og brand, så vælg TM Fabrikken!

Martin Nørtoft
Senior Manager
Telenor Danmark

.

Vi startede i Danmark ultimo 2012 og havde som alle nystartende virksomheder en masse opgaver af praktisk karakter.

Samtidig skulle vi naturligvis ud og møde en masse potentielle kunder men vi måtte sande at mødebookingen tog for meget af vores tid.

Vi indgik derfor et samarbejde med TMF som på vores vegne ringer ud til potentielle kunder (BtB) og booker aftalen.

Udover at vi fik frigjort ressourcer til andre opgaver får vi også kontakt til et større antal kunder end vi ellers ville have.

Vi har arbejdet sammen med TMF i næsten 2 år og det udvikles fortsat med nye opgaver.

Henrik Nielsen
Managing Director
ColliCare Logistics

Ring 88 34 98 19
og book et møde!

Mødet er ganske uforlpigtende