Jobbet hos TM Fabrikken

Hos TM Fabrikken er kunden i højsædet, men uden dygtige og kvalificerede medarbejdere – ingen kunder.

Dit smil skal kunne høres i den anden ende af røret
Du er vores kundes stemme udadtil, og derfor er det ekstra vigtigt, at du er topmotiveret for at sælge og ikke mindst, at du har flair for det.  Dit smil skal kunne høres helt ud i den anden ende af røret.

Kan du give vores kunder en god oplevelse?
Som kundekonsulent eller mødebooker hos TM Fabrikken har det betydning, at du har respekt for vores kunder og er lydhør over for vores kundes behov. Det handler om at give vores kunders kunde en god og positiv oplevelse.

Er du god til at tage ansvar?
Vi har brug for medarbejdere, der kan tage ansvar og være engageret i deres arbejde som sælgere for vores kunder. Hos TM Fabrikken har vi ikke to kunder, der er ens. Derfor lægger vi også stor vægt på, at vores medarbejdere heller ikke er det. Vi lægger hellere vægt på, at vores kunder møder de mest engagerede og motiverede medarbejdere.

bliv_kollega1ny

Grundig oplæring
Vi tilbyder alle vores medarbejdere grundig oplæring, så de er rustet til den bedste kundekontakt, god fast grundløn med provision/bonus samt kontorplads i et åbent kontorlandskab med et stærkt kollegialt fællesskab.

Ansøgning (« brug formularen til venstre)
Er du mellem 18 og 65 år gammel, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Brug formularen til venstre for at sende din ansøgning. Har du spørgsmål eller andet er du naturligvis velkommen til at kontakte os pr. telefon. Vi ser frem til at modtage din ansøgning