Din foretrukne telemarketing partner

I store, lyse og moderne lokaler i centrum af Herning har vi grundlagt TM Fabrikken. I dag ligger hovedkontoret i Aarhus C. TM Fabrikken er en moderne og innovativ telemarketingvirksomhed med speciale i salg og mødebooking til både privat og erhverv.

TM Fabrikken
Vi har stor erfaring og stærke kompetencer inden for salg og mødebooking for både mindre og større virksomheder i en bred pallette af brancher. Vi sætter en ære i at levere et produkt af høj kvalitet og lægger vægt i gode relationer til såvel samarbejdspartnere som medarbejdere. Vores vision er at være en af de førende i branchen og foretrukken samarbejdspartner, der bidrager med salg og mødebooking i høj kvalitet leveret af professionelle og engagerede medarbejdere.

Ă…bent kontorlandskab
Her arbejder vi ikke ved slagbænke eller symaskiner, men i et lækkert og åbent kontorlandskab, hvor vi ikke kun benytter telefonen, men også den nyeste digitale teknologi som arbejdsredskab.

Direktion med mange ĂĄrs erfaring
Bjørn Eyde driver i dag TM Fabrikken. Med mange års erfaring i branchen og med nogle af Danmarks største kunder i rygsækken står vi stærkt – både inden for BtB og BtC.

Partner med 5R Marketing
TM Fabrikken drives i partnerskab med 5R Marketing i Aarhus, som er Danmarks største virksomhed inden for outbound telemarketing.

firmaprofil

TM Fabrikkens mission

  • Vi vil med tæt kontakt til kunden og vores medarbejdere sikre telemarketing af højeste kvalitet til den rigtige pris.
  • Vi har fingeren pĂĄ ”pulsen” og laver konstant forbedringer og uddanner vores medarbejdere, sĂĄ vi altid er pĂĄ forkant med markedets behov.
  • Med en holdbar skræddersyet telemarketing-løsning skaber vi sammen vækst for netop jeres forretningsgrundlag.

… og vision

Vi vil være den mest attraktive outbound telemarketing-virksomhed for vores kunder og vores medarbejdere. Dit foretrukne valg.