Telemarketing

TM Fabrikkens spidskompetence og primære opgaver er salg og mødebooking. Vi sætter en ære i at levere højeste kvalitet, så du hurtigt får mærkbare resultater på bundlinjen. I samarbejdet med TM Fabrikken får du et effektivt værktøj til at komme i personlig kontakt med såvel potentielle som nuværende kunder.

Kvaliteten i vores produktion følges hele tiden via. statistikker, medlyt, coaching og tæt nærvær med vores kundekonsulenter. Overvågningen af kvaliteten og den løbende dialog med dig gør, at vores høje kvalitetsniveau holdes og konstant forbedres.

telemarketingny

Salg

Vores store erfaring med salg gør, at vi kender resultatet af grundigt forarbejde. Derfor udvælger vi kundekonsulenter, der passer specifikt til din opgave, og lægger mange ressourcer i, at de lærer din virksomhed at kende.

Ud fra en tilpasset løsning kan vi forme netop de salg, der kræves, for at skabe synlig vækst og fremgang for din virksomhed. Kontakten med dine kunder er ikke kun en mulighed for at sælge – det giver ogsĂĄ en unik mulighed for en glad og tilfreds kunde.

Vi har fokus på at levere bæredygtige resultater, som beriger din virksomhed. Vi har altid fokus på kvaliteten i salget og forsøger konstant at forbedre og tilpasse opgaven, så det bliver en holdbar og langsigtet løsning.

Mødebooking

For os handler mødebooking om at skabe en troværdig kontakt til dine kommende kunder og vække deres interesse, så de åbner døren op for at tale forretning. Vores målsætning er, at mødet bliver grundstenen for en langvarig relation mellem dine nye kunder og din virksomhed.

Vi leverer de bedste løsninger og målbare resultater ud fra de kriterier, som er vigtige for dig. Vores værktøjskasse er stor, og vi har altid gode idéer til dialogforslag og indgangsvinkler til mødet med dine kunder. Vi gør en dyd ud af at omforme dine ideer til handling.

Grundet vores erfaring med BtB og BtC ved vi, hvad kvaliteten af mødebooking har af betydning for målrettet at kunne skabe vækst hos vores kunder. Derfor er vi meget seriøse og ærlige i vores løsninger.

Lad os tage et uforpligtende møde

Læs mere              Kontakt os nu